SUMMER CAMP VOOR KINDEREN VAN 8-12 JAAR OM ENGELS TE LEREN!

DSC02772

Kan jouw kind al een beetje Engels?  Wil hij/zij graag meer leren?  Dan is deze mini cursus een mooie en complete ervaring!  Met veel hands-on activiteiten, gaan we spelenderwijs alles over het thema Water Conservation leren. 

Het cursus is voor kinderen van 8-12 jaar en wordt gegeven op 17, 18, en 19 augustus 2020, van 9.00 uur tot 11.30.  Het kost is 68 euro per kind om mee te doen.  Interesse? Stuur me dan een email (englishwithbethwarwick@gmail.com), of gebruik dit contact formulier om mij te laten weten dat je meer informatie wil!

Does your child already speak a little English, and is he/she eager for a chance to learn more?  This mini-course offers a fantastic and well-rounded experience including a variety of hands-on activities centered around the topic Water Conservation.   

The lessons are for children 8-12 years old, and will be given on August 17-19, 2020.  The cost to participate is 68 euros per child.  Interested?  Please send me an email (englishwithbethwarwick@gmail.com), or use this contact form to let me know that you’d like to know more!

#summercamp #Arnhem #kids

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven