WAAROM ENGELS LEREN??

DSC02772

Gisteren heb ik genoten van een gesprek met een van mijn studenten over Simon Sinek’s boek Start With Why.  Zijn enthusiasm heeft me aangestoken en brengt me aan het denken:  Waarom Engels leren of verbeteren?

Er zijn veel antwoorden… misschien omdat het leuk is!  Of misschien omdat je stevig in je schoenen wil staan bij de zaak!  Of omdat je hoopt dat je in 2021 eindelijk dat vakantie naar een Engelstalig land mag maken! 

Voor welke reden dan ook dat je je Engels wil verbeteren, je bent met mij aan het goed adres.   De lessen zijn aangepast op jouw doelen en wensen.  Waarom Engels leren?  Ik hoop dat je mij binnenkort mailt om te vertellen!

Heb je interesse?  Stuur me een email (englishwithbethwarwick@gmail.com), of gebruik de contact formulier op engelslerenarnhem.nl om mij te laten weten dat je meer informatie wil.  Natuurlijk ben je altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

WANT TO IMPROVE YOUR ENGLISH?  WHAT’S YOUR WHY??

One of my students recently told me about a book he had read during vacation.  You probably know it:  Simon Sinek’s Start With Why.  His enthusiasm is contagious and he’s gotten me to thinking:  Why study English?

There are many answers… because it’s fun!  Because you want or need to feel more certain of yourself in business interactions!  So you can go on vacation next summer in an English-speaking country.

Whatever your reason, I would like to let you know that I am here to help.  The English lessons are tailored to meet your individual needs and goals.  So, why study English?  I hope that you’ll write soon to tell me why!

Interested??  Please send me an email (englishwithbethwarwick@gmail.com), or use the contact form op engelslerenarnhem.nl to let me know that you’d like to know more.   I look forward to meeting you sometime soon!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven