Ervaringen van anderen bij Beth

Om het niveau van Engels rapporteren te verhogen, hebben we Beth gevraagd om een aantal op maat gemaakte workshops echter wat we gekregen hebben, is zo veel meer. Beth heeft gave om door de opdracht heen te kijken en alle aspecten van de opdracht te onderzoeken en elk detail boven tafel te krijgen. De manier van uitleggen is erg prettig waardoor communiceren makkelijk was. Daarnaast heeft Beth ons genoeg tools aangereikt om in rapportages te gebruiken. Kortom, een uitstekende workshop, we zijn meer dan tevreden!  (19 april 2019)

Beth heeft mij op een zeer prettige en professionele manier geholpen om mijn Engels te verbeteren. We zijn begonnen met wekelijkse privé lessen van 1 uur en later hebben we de frequentie aangepast naar 1x in de twee weken. In de week dat we geen les hadden gepland, stuurde ik altijd een Engelse email om mijn vorderingen te delen. Dit was een mooie stok achter de deur om toch de gang erin te houden. Ik heb de lessen altijd als gevarieerd, uitdagend en prettig ervaren en ben erg blij met de geboekte resultaten.  (27 december 2017)

Beth is an excellent teacher, also for advanced students such as myself, preparing a PhD. She is patient, thinks of a customized program to learn optimally and always has the right materials ad hand to make steps in the desired direction.  I greatly enjoyed her lessons. They boosted my self-confidence and I stood firm when defending my PhD-thesis. (12 september 2023)

Ik heb veel van Beth geleerd. Ze geeft prettig en goed les. In de vorm van een ‘rollenspel’ hebben we allerlei werkgerelateerde onderwerpen besproken. Daarnaast heeft zij mij ook nuttige tips gegeven voor het schrijven van e-mails in het Engels. Ik heb daar veel van geleerd. Ik kan Beth zeker aanraden. Ze is een goede en vakkundige docent.  (10 oktober 2017)

Ter voorbereiding op de IELTS test wilde ik graag mijn Engels verbeteren. Beth heeft me heel goed geholpen met het verbeteren van spreken, luisteren, lezen en schrijven. Ze is flexibel, denkt mee, is betrokken en goed voorbereid. Ik kan haar zeker aanbevelen!   (13 maart 2017)

Omdat ik als ondernemer mijn engels wilde bijspijkeren om meer zaken te doen in het buitenland ben ik bij Beth begonnen met privelessen. Zowel het spreken als schrijven is er in een mum van tijd stukken op vooruit gegaan. Beth heeft me goed geholpen en ik ervaar de lessen als prettig. Aanrader dus!  (22 februari 2017)

My daughter Fiene enjoyed the English language lessons from teacher Beth immensely! The experience was very positive, filled with valuable learning moments.  The lessons are not just good; they are very nice! Beth does an outstanding job in making the
learning process engaging and effective. She is aided by the educational materials from National Geographic. They cover interesting and engaging topics.

Fiene’s enthusiasm for the English language is clearly sparked by these lessons. The teacher’s approach is educational and enjoyable, creating a friendly and interactive environment for children to thrive in.  Overall, Fiene‘s English language lessons left
a lasting impression, and her positive feedback of “very nice lessons” and “great teacher” speaks volumes about the quality of
the instruction.  For us it’s evident that these lessons have been a valuable and enjoyable part of her language-learning journey.

PS: Fiene followed the lessons for three years; she attended these from her seventh to her tenth year.  (December 2023)

 

Onze beide jongens hebben Engelse les van Beth. Ze leren veel nieuwe woorden en de oudste (9 jaar) kan nu steeds meer gesprekjes voeren in het Engels. Leuke boeken, liedjes en spelletjes die we thuis ook doen om te oefenen. De jongste van 4 is net begonnen met oefenen van de kleuren en tellen. Beth is enthousiast en geduldig en geeft leuk les aan kinderen. Wat ik ook fijn vind is dat ze Engels (Amerikaans) als moedertaal heeft en op die manier heel goed het accent kan aanleren. Ze spreekt daarnaast al jaren Nederlands waardoor de kinderen ook dingen in het Nederlands uitgelegd kunnen krijgen als dat nodig is. Dat werkt veel beter dan een Nederlandse juf op de basisschool die zelf moeite heeft met Engels.  (30 september 2017)

Onze zoon van 8 jaar leert enorm veel tijdens zijn lessen bij Beth. Wij zijn nu een half jaar bezig met de lessen en Beth zorgt er altijd voor dat hij zich op z’n gemak voelt en dat er veel afwisseling is tijdens de lessen. Er is tijd voor lezen en schrijven, maar ook voor spelletjes om de woordenschat te vergroten, kleine science projectjes en oefeningen voor de juiste uitspraak. Wij zijn enorm blij met Beth en ik kan haar zeker aanbevelen!  (19 februari 2013)

Beth is an excellent teacher, also for advanced students such as myself, preparing a PhD. She is patient, thinks of a customized program to learn optimally and always has the right materials ad hand to make steps in the desired direction.  I greatly enjoyed her lessons. They boosted my self-confidence and I stood firm when defending my PhD-thesis. (12 september 2023)

Beth heeft mij echt geweldig geholpen met mijn master scriptie. Ze gaf niet alleen snel en uitgebreid feedback, Beth dacht ook echt mee. Beth corrigeerde mijn spellingsfouten, zinsopbouw en grammaticale fouten. Haar feedback was duidelijk en voorzien van extra tips of uitleg. Ik ben ontzettend blij met haar service.  Echt top 🙂  (25 januari 2017)

Onze twee dyslectische kinderen van 15 en 16 jaar, hebben beiden (1/2 jaar, 1 jaar) bijles gehad van Beth. Beth is een hele positieve, actieve, geduldige lerares. Ze bereidt haar les ook altijd heel goed voor. Ze hielp op een gezonde, stimulerende manier bij de diverse opdrachten die de kinderen van school hadden. (zoals presentaties, teksten, grammatica). Zo stuurde ze bijvoorbeeld eens spontaan een tijdsschrift op waar een artikel instond wat betrekking had op het onderwerp van de presentatie! Heel attent. Toplerares!  (29 mei 2013)

Wilt u Engelse les?

Laat een bericht achter dan neem ik contact met u op.
Of bel 06-8114-5010

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven