Even voorstellen…

Engels leren Arnhem Beth Warwick

Voordat U beslist om lessen te volgen, misschien wilt U meer weten over mij.  Mijn naam is Beth van den Berg en ik kom uit Amerika. Ik heb mijn BSc in Elementary Education (Basis Onderwijs) met een minor in PrePrimary Education in 2004 afgerond. Als docent heb ik voor diverse klassen gestaan en erg genoten.

Ik kwam in 2008 naar Nederland toe en heb één jaar bij een internationale school les gegeven aan groep vier. Vanaf het begin was ook het mijn doel om Nederlands te leren. Ook omdat ik vind dat een immigrant de moeite moet nemen om de taal te leren. Natuurlijk spreek ik met een accent, maar wat een leuke ervaring om deze mooie taal te leren spreken!

Omdat lesgeven mijn passie is, begeleid ik graag studenten in het leerproces. Bent U op zoek naar Engelse les, dan bent u hier aan het goede adres.

Mijn missie als docent Engels is mijn studenten begeleiden naar een steeds nauwkeuriger, vertrouwd, en vloeiend Engels.  Daarom geef ik Engels leren voor kinderenZakelijk Engels leren, en Studiebegeleiding Engels

Interesse of meer vragen over mij? Neem vrijblijvend contact op