Zakelijk Engels leren Arnhem

Wilt u met klanten en leveranciers zakelijk Engels spreken, presentaties geven of meer zelfverzekerd voelen in Engels?

Bij English With Beth bent u aan het goede adres!  Elk les is op maat gepland om goed bij uw situatie aan te sluiten.  Als native speaker en ervaren leerkracht, bied ik Engelse cursussen aan beginnende en gevorderde studenten. Heeft u een specifiek doel, dan kan ik u hier mooi bij helpen.  

 

Zakelijk Engels leren:  De mogelijkheden

Alles op maat gepast.  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (plm 30 minuten) spreken we af wat u nodig heeft om uw Engels te verbeteren.  Voor de meeste mensen betekent dit dat we lezen, luisteren, woordenschat, spreken, schrijven en grammatica aanpakken.  We spereken ook tijdens de Engelse les hoe we op uw doelen gaan werken.  Meestal kan ik u al goed helpen met één uur les per week.  Uw cursus vaker of langer volgen is altijd een optie; minder vaak is soms mogelijk maar niet altijd aan te raden. 

Hoe snel kan ik starten?  Dat hangt een beetje af van de agenda’s naast elkaar leggen.  Meestal plannen we de curses op een vaste dag/tijdstip wekelijks in.  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek lukt het meestal wel om een geschikte dag/tijd te vinden.  U mag op elk moment starten, zodra we iets ingepland hebben.  Bij aanvang van de lessen spreken we een vaste dag en lestijd af; dit moment reserveer ik wekelijks voor u, maar wijziging van dag en/of tijdstip is in overleg mogelijk.  Lessen (tenzij anders afgesproken) zijn 55 minuten.  

Intensieve cursus of liever rustig aan naar beter Engels?  Dat bepaalt u zelf.  Ik raad aan om minimaal 30 minuten per dag aan huiswerk te besteden, maar als u sneller wil leren, dan moet u natuurlijk meer tijd en energie erin steken.  Wat voor huiswerk u doet tussen de lessen spreken we samen af.  Natuurlijk zorgen we ook dat het leerzaam en haalbaar voor u is.

Als privécursus Engels…  Alles is mogelijk!  Privéles is wat intensiver en soms meer doelgericht.  Hier zijn een paar mogelijkheden.

 • Cursus Engels opfrissen (1 lesuur per week)  €480,- voor 10 lessen vooraf betaald.  
 • Half jaar cursus (1 lesuur per week)  €960,- voor 20 lessen vooraf betaald.
 • Jaar cursus (1 lesuur per week)  €1.700,- voor 36 lessen vooraf betaald.
 • Losse lessen zijn af te nemen voor €50,- per uur en zijn maandelijks achteraf in rekening gebracht.

 Of liever in groepsverband? Groepsles biedt vaak andere conversatie mogelijkheden aan.  Dit is het huidige aanbod van cursusen:

 • Conversatie Engels voor niveau’s A2-B1
  Data:  vrijdagen* 17 mei t/m 28 juni 2024  om  11.00 uur  
  Kosten:  €50,- per deelnemer.   
  Locatie:  Biebliotheek de Zoomerij in Velp.  (Den Heuvel 32, 6881VE Velp)
 • Conversatie Engels voor niveau’s A2-B1
  Data:  35x op vrijdagen* vanaf 30 augusus om  11.00 uur 
  Kosten:  €350,- per deelnemer.   
  Locatie:  Biebliotheek de Zoomerij in Velp.  (Den Heuvel 32, 6881VE Velp)
 • Eigen cursus starten!
  Wanner ik nog niet het juiste groep voor u heb, is het soms een optie om met privéles te beginnen en medecursisten te gaan zoeken.  Met 3 deelnemers kunt u een eigen groep starten! 

  * er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties


Waar moeten de lessen plaatsvinden?  Uw cursus Engels kan plaatsvinden in huiselijke sfeer op Middachtensingel 77 in Arnhem, of op uw locatie.   Liever een cursus op locatie?  Vraag dan voor een offerte. 

Boeken en Materialen.  Afhankelijk van u doelen kan het zijn dat we een tekstboek gaan gebruiken.  Boeken van Cambridge vind ik altijd fijn, maar in iedere geval zoeken we naar iets wat goed bij uw doelen past.  


Interesse of nog vragen?  Neem snel contact met mij op.  

Of wilt u graag weten hoe anderen hebben de lessen ervaren?  Dat kunt U hier lezen.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Laat een bericht achter dan neem ik contact met u op.
Of bel 06-81145010

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven