zakelijk engels leren in arnhem

Zakelijk Engels leren. Wilt u met klanten en leveranciers zakelijk Engels leren spreken, presentaties geven of meer zelfverzekerd voelen in Engels?

Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben een docent uit Amerika en Engels is mijn moedertaal. Ik bied Engelse bijles aan beginnende en gevorderde studenten. Elke les plan ik op maat om goed bij uw situatie aan te sluiten. Heeft u een specifiek doel, zoals uw zakelijk Engels te verbeteren, dan kan ik u hier mooi bij helpen.  Zakelijk Engels leren in Arnhem

Lessen zijn mogelijk in groepsverband of als privéles en vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  Uw cursus privélessen op maat is mogelijk op Middachtensingel 77 in Arnhem.  Zoekt u lessen op locatie, dan stuur ik graag een offerte. 

Interesse Zakelijk Engels leren in Arnhem? Neem vrijblijvend contact op

Heeft U interesse of nog vragen, neem dan contact met mij op.  Wilt U graag weten hoe anderen hebben de lessen ervaren?  Dat kunt U hier lezen.

Privélessen, of cursus op maat:

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (plm 30 minuten) spreken we af wat u nodig heeft om uw Engels te verbeteren.  Voor de meeste mensen betekent dit dat we lezen, luisteren, woordenschat, spreken, schrijven en grammatica aanpakken.  Veel studenten kiezen ook voor een grammatica oefenboek dat gericht is op gebruik.  In iedere geval wordt alles voor u aangepast.  Meestal kan ik u al goed helpen met één uur les per week.  Vaker of langer is altijd een optie; minder vaak is soms mogelijk maar niet aan te raden.  Zakelijk Engels leren in Arnhem

De mogelijkheden. Het uurtarief is €40,- per uur voor losse lessen, of €38,- per uur wanneer u minimaal 10 lessen vooraf betaalt. Precies hoeveel lessen op het factuur komen en een verval datum van uw saldo spreken we onderling af. Bij aanvang van de lessen spreken we een vaste dag en lestijd af; dit moment reserveer ik wekelijks voor u, maar wijziging van dag en/of tijdstip is in overleg mogelijk.  Lessen (tenzij anders afgesproken) zijn 55 minuten.

Boeken en Materialen.  Afhankelijk van u doelen kan het zijn dat we een tekstboek gaan gebruiken.  Boeken van Cambridge vind ik altijd fijn, maar in iedere geval zoeken we naar iets wat goed bij uw doelen past.  

Heeft u interesse of nog vragen, neem dan contact met mij op.  Of wilt u graag weten hoe anderen hebben de lessen ervaren?
Dat kunt U hier lezen.

Groepslessen Conversatie Cursus

Wil je jouw Engels verbeteren om in of met het buitenland makkelijker te communiceren?  De doel bij deze cursus is om lekkerder in je vel te gaan zitten in Engels terwijl je oefent spreken en luisteren,  woordenschat, zinsopbouw, lezen en schrijven.  Met een kleurrijk en interessant tekstboek gaan we door 12 alledaagse thema’s gedurende één schooljaar aan de slag. Bij groepslessen oefent u samen met een groep van 3-6 cursisten, waar ik hoop dat u een veilige en prettige plek vindt om uw Engels te oefenen en verbeteren.

De voorlopig data voor het 2023-2024 schooljaar zijn:

 • Groepsles Zakelijk Engels (Niveau: B1+ tot en met C1)
  30x donderdagen 19.30 tot 21.00 uur (Of vrijdagochtenden 8.45-10.15?)
  tekstboeken:  Business Vocabulary in Use,   English Grammar in Use
  kost:  €560,-   excl. boeken
  Data: elke donderdag op schoolweken vanaf 7 september (meer exacte data volgt)
 • Groupsles Conversatie (Evolve 4B-5A) / niveau B1+
  30x maandagavonden 19.30-21.00
  Tekstboek:  Evolve 4B en 5A
  Kost:  €560,-   excl. Boeken
  Data: elke donderdag op schoolweken vanaf 7 september (meer exacte data volgt)
 • Komt u wat later starten, bent u ook van harte welkom! Dan kost het:
  €20,- per les van 1,5 uur, of
  €13,- per les van 1 uur

Interesse Zakelijk Engels leren in Arnhem? Neem vrijblijvend contact op