Zakelijk Engels leren Arnhem

Zakelijk Engels leren. Wilt u met klanten en leveranciers zakelijk Engels spreken, presentaties geven of meer zelfverzekerd voelen in Engels?

Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben een docent uit Amerika en Engels is mijn moedertaal. Ik bied Engelse bijles aan beginnende en gevorderde studenten. Elke les plan ik op maat om goed bij uw situatie aan te sluiten. Heeft u een specifiek doel, zoals uw zakelijk Engels te verbeteren, dan kan ik u hier mooi bij helpen.  Zakelijk Engels leren in Arnhem

Lessen zijn mogelijk in groepsverband of als privéles en vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  Uw cursus privélessen op maat is mogelijk op Middachtensingel 77 in Arnhem.  Zoekt u lessen op locatie, dan stuur ik graag een offerte. 

Interesse zakelijk Engels leren in Arnhem? Neem vrijblijvend contact op

Heeft U interesse of nog vragen, neem dan contact met mij op.  Wilt U graag weten hoe anderen hebben de lessen ervaren?  Dat kunt U hier lezen.

Prive lessen of cursus op maat:  De mogelijkheden

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (plm 30 minuten) spreken we af wat u nodig heeft om uw Engels te verbeteren.  Voor de meeste mensen betekent dit dat we lezen, luisteren, woordenschat, spreken, schrijven en grammatica aanpakken.  Veel studenten kiezen ook voor een grammatica oefenboek dat gericht is op gebruik.  In iedere geval wordt alles voor u aangepast.  Meestal kan ik u al goed helpen met één uur les per week.  Vaker of langer is altijd een optie; minder vaak is soms mogelijk maar niet aan te raden.  Zakelijk Engels leren in Arnhem.

De mogelijkheden. Het uurtarief is €50,- per uur voor losse lessen, of €480,- voor 10 lessen vooraf betaald.  Bij aanvang van de lessen spreken we een vaste dag en lestijd af; dit moment reserveer ik wekelijks voor u, maar wijziging van dag en/of tijdstip is in overleg mogelijk.  Lessen (tenzij anders afgesproken) zijn 55 minuten.

Boeken en Materialen.  Afhankelijk van u doelen kan het zijn dat we een tekstboek gaan gebruiken.  Boeken van Cambridge vind ik altijd fijn, maar in iedere geval zoeken we naar iets wat goed bij uw doelen past.  

Heeft u interesse of nog vragen, neem dan contact met mij op.  Of wilt u graag weten hoe anderen hebben de lessen ervaren?
Dat kunt U hier lezen.

Groepslessen of conversatie cursus

Wil je jouw Engels verbeteren om in of met het buitenland makkelijker te communiceren?  De doel bij deze cursus is om lekkerder in je vel te gaan zitten in Engels terwijl je oefent spreken en luisteren,  woordenschat, zinsopbouw, lezen en schrijven.  Op dit moment heb ik geen groepslessen in het aanbod, maar het is altijd een optie om met privéles te beginnen en medecursisten te gaan zoeken.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Laat een bericht achter dan neem ik contact met u op.
Of bel 06-81145010

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven